Телячий ескалоп по-віденськи
665
інгредієнти:
- Телятина 780 г
- Яйце куряче 3 шт.
- Лимон 1 шт.
- Сухарі панірувальні
- Олія рослинна
- Перець чорний мелений
- Сіль
Шматочки м'яса по 130 г відбити, присипати сіллю і перцем.
Підготувати панірувальні сухарі.
Яйця збити.
Змочити м'ясо у яйці.
Обваляти у сухарях.
Обсмажити у великій кількості розігрітої олії до утворення хрусткої скоринки.
Подавати, прикрасивши кружечками лимона.
Очень вкусные салаты - салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.
Безумно вкусные рецепты блюд - капуста пелюстка рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі