Телячі відбивні із соусом

ДРУГІ СТРАВИ
659 Телячі відбивні із соусом
Фото - Телячі відбивні із соусом
інгредієнти:
  • Телятина
  • Цибуля ріпчаста
  • Вино біле
  • Вершки
  • Горошок зелений
  • Перець мелений (чорний)
  • Сіль
  • Зелень (петрушка)
  • Меліса

Телятину розрізати на медальйони, трохи відбити рукою, приправити сіллю і перцем, обсмажити з обох боків до середньої готовності.

Соус: ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді, додати біле вино і випарувати, додати зелений перець горошком. Трохи протушкувати і додати вершки. Випарувати до консистенції соусу.

На тарілку викласти медальйони, полити їх соусом. По краях прикрасити петрушкою і мелісою.

Суп чанахи рецепт с фотоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.

Готовим со вкусом - салати з язика з фото.

Рецепт салата Курица. Салат-коктейль из Курицы.

Салат из картошки и сардиныСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Фото-рецепты праздничных блюд. Рецепт блюд праздничного стола.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter