Телячі відбивні із соусом
- Телятина
- Цибуля ріпчаста
- Вино біле
- Вершки
- Горошок зелений
- Перець мелений (чорний)
- Сіль
- Зелень (петрушка)
- Меліса
Телятину розрізати на медальйони, трохи відбити рукою, приправити сіллю і перцем, обсмажити з обох боків до середньої готовності.
Соус: ріпчасту цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді, додати біле вино і випарувати, додати зелений перець горошком. Трохи протушкувати і додати вершки. Випарувати до консистенції соусу.
На тарілку викласти медальйони, полити їх соусом. По краях прикрасити петрушкою і мелісою.
Суп чанахи рецепт с фотоКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.
Готовим со вкусом - салати з язика з фото.
Рецепт салата Курица. Салат-коктейль из Курицы.
Салат из картошки и сардиныСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Фото-рецепты праздничных блюд. Рецепт блюд праздничного стола.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter