Телячі рeбра із тушкованою свіжою капустою
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Капуста
- Перець болгарський
- Часник
- Томатна паста
- Приправа
- Ребра яловичі
- Зелень
Замаринувати ребра на ніч (приправа з пряною сумішшю із соку півлимона + трави + ріпчаста цибуля, болгарський перець, сіль + перець чорний духмяний + часник).
Звільнити ребра від болгарського перцю, часнику та цибулі і обсмажити до золотавої скоринки. Покласти в каструлю і залити водою, трохи прикриваючи ребра, тушкувати годину.
Нашаткувати капусту, натерти моркву + маринад з овочами і приправою від ребер + зелень, тушкувати все на тихому вогні.
За 15-20 хвилин додати томатну пасту в реберця.
За 5 хвилин - зелень.
Перед подачею полити капусту підливою від ребер і посипати зеленню.
Консервация овощей рецепты. Консервация овощи.
recepti.biz Торты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Рецепты грузинской кухни: чанахи рецепт.
Готовим стейк - майонез домашний. Праздничные рецепты.
Рецепты для гурманов от Лефкадии - сайт кулинарный. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter