Телячі реберця
- Ребро теляче 1.5 кг
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 12 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Вода 300 мл
У каструлю із товстим дном налити півчашки води, коли вона закипить, покласти телячі реберця і накрити кришкою.
Нарізати півкільцями ріпчасту цибулю, напівкружечками - моркву.
Всі овочі викласти на реберця, трохи посолити і поперчити, долити чашку води так, щоб злегка покривало овочі із реберцями і тушкувати на повільному вогні 1 годину 30 хвилин.
За 15 хвилин до готовності додати у каструлю чорнослив і змішану зі сметаною томатну пасту, перемішати і тушкувати до готовності.
recepti.biz Статьи о рыбах. Кулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд
Фото картинки Спартак. Флаг Спартака картинка.
Мультиварка Philips: рецепты пошагово с фото.
recepti.biz Рецепты и советы. Кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат: рецепты с филе курицы с фото.
Майонез щедро провансаль ценаРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter