Телячі ніжності
- Телятина 400 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Сир твердий 100 г
- Зелень
- Маслини 10 шт.
- Сіль
- Перець
- Майонез 150 г
Телятину очистити від плівок, нарізати на невеликі шматочки 3-4 см, злегка відбити, посолити, поперчити, додати приправи до м'яса.
Обсмажити на сковорідці на рослинній олії до появи легкої рум'яності.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву і сир натерти на крупну тертку, помідори обдати окропом, зняти шкірку, порізати скибочками.
Дрібно нарізати зелень, маслини кільцями.
У вогнетривку посудину викласти шари: помідори-сіль-майонез.
Телятина-майонез.
Половина сиру змішана з морквою-майонез.
Цибуля-майонез.
Зверху половина сиру змішана із зеленню, маслинами. В розігріту духовку 180 градусів на 20-30 хв.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты Приготовления.
Ищете диетические рецепты? Узнай - рецепт сирника з маком.
Мультиварка Philips - рецепти святкових закусок. Вкусные закуски на день рождения.
recepti.biz Федерация легкой атлетики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter