Теляче рагу "Бон фам" під білим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
638 Теляче рагу "Бон фам" під білим соусом
Фото - Теляче рагу
інгредієнти:
  • Телятина 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Чабер 1 пуч.
  • Сіль
  • Гвоздика 4 шт.
  • Борошно 40 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Бульйон 1.5 скл.
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Лимон 2 ст.л.
  • Вершки 2 ст.л.
  • Перець

Покласти у каструлю вершкове масло, нарізане шматочками м'ясо, зелень (петрушка і чабер), нарізану кільцями цибулю, часник, сіль і перець. Трохи протушкувати, покласти цибулину, нашпиговану гвоздикою. М'ясо тушкувати до готовності. У міру потреби додати води.

Соус: покласти на гарячу сковороду вершкове масло, розтопити і перемішати із борошном. Зняти з вогню і дати охолонути.

Додати в соус бульйон, що утворився при приготуванні рагу. Залити соус яєчним жовтком і розмішати, потім додати лимонний сік і вершки.

На гарнір можна подавати картоплю чи рис.

Викласти на тарілку гарнір, м'ясо і полити все соусом, у рис додати трохи соєвого соусу. 

 

Купить мицелий - салат с жареными грибами. Потрясающе вкусный салат.

Рецепты салат языкКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты

Салат каприз рецептРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Как приготовить вкусный шашлык: праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter