Теляче рагу "Бон фам" під білим соусом
- Телятина 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
- Чабер 1 пуч.
- Сіль
- Гвоздика 4 шт.
- Борошно 40 г
- Масло вершкове 50 г
- Бульйон 1.5 скл.
- Жовток яєчний 1 шт.
- Лимон 2 ст.л.
- Вершки 2 ст.л.
- Перець
Покласти у каструлю вершкове масло, нарізане шматочками м'ясо, зелень (петрушка і чабер), нарізану кільцями цибулю, часник, сіль і перець. Трохи протушкувати, покласти цибулину, нашпиговану гвоздикою. М'ясо тушкувати до готовності. У міру потреби додати води.
Соус: покласти на гарячу сковороду вершкове масло, розтопити і перемішати із борошном. Зняти з вогню і дати охолонути.
Додати в соус бульйон, що утворився при приготуванні рагу. Залити соус яєчним жовтком і розмішати, потім додати лимонний сік і вершки.
На гарнір можна подавати картоплю чи рис.
Викласти на тарілку гарнір, м'ясо і полити все соусом, у рис додати трохи соєвого соусу.
Купить мицелий - салат с жареными грибами. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты салат языкКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Салат каприз рецептРецепты всевозможных диет. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Как приготовить вкусный шашлык: праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter