Теляча вирізка по-малоарнаутськи
- Телятина (вирізка) 1 кг
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Орегано 1 ч.л.
- Зира
- Суміш перців (мелених) 1 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Коньяк 50 г
- Сіль
Вирізку замаринувати у суміші перців, орегано, оливковій олії. Розтерти між долонями щіпку зіри. Не солити.
Через пару годин посолити і укинути м'ясо по кілька шматків (не всі відразу) разом із залишками маринаду на розпечену сковорідку. Обсмажити 1 хвилину, перевертаючи.
Розігріти духовку. У форму, змащену вершковим маслом, викласти м'ясо. Масло нарізати невеликими шматочками і викласти на м'ясо.
Запікати 7 хвилин при температурі 200°С. Вийняти, перевернути, поставити назад.
Ще через 7 хвилин вийняти. Вилити на м'ясо коньяк і запалити.
Дати трохи охолонути. Подавати із салатом.
Утворений соус перемішати, пропустити через сито і полити м'ясо.
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Пирог со шпинатом и сыром фетаПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Сайт кулинарный поединок нтв.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter