Теляча вирізка по-малоарнаутськи

ДРУГІ СТРАВИ
1114 Теляча вирізка по-малоарнаутськи
Фото - Теляча вирізка по-малоарнаутськи
інгредієнти:
  • Телятина (вирізка) 1 кг
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Орегано 1 ч.л.
  • Зира
  • Суміш перців (мелених) 1 ч.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Коньяк 50 г
  • Сіль

Теляча вирізка по-малоарнаутскі інгредієнти

Вирізку замаринувати у суміші перців, орегано, оливковій олії. Розтерти між долонями щіпку зіри. Не солити.

Теляча вирізка по-малоарнаутскі Через пару годин посолити і укинути м'ясо по кілька шматків (не всі відразу) разом із залишками маринаду на розпечену сковорідку. Обсмажити 1 хвилину, перевертаючи.

фото Теляча вирізка по-малоарнаутскіРозігріти духовку. У форму, змащену вершковим маслом, викласти м'ясо. Масло нарізати невеликими шматочками і викласти на м'ясо.

Теляча вирізка по-малоарнаутскі Телятина Запікати 7 хвилин при температурі 200°С. Вийняти, перевернути, поставити назад.

Теляча вирізка по-малоарнаутскі Олія оливкова Ще через 7 хвилин вийняти. Вилити на м'ясо коньяк і запалити.

Теляча вирізка по-малоарнаутскі Орегано Дати трохи охолонути. Подавати із салатом.

Теляча вирізка по-малоарнаутскі Зира Утворений соус перемішати, пропустити через сито і полити м'ясо. 

 

 

recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Пирог со шпинатом и сыром фетаПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото

Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Сайт кулинарный поединок нтв.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter