Теляча печінка у винно-бальзамічному соусі із пюре
- Печінка яловича (теляча)
- Цибуля ріпчаста
- Перець чорний (мелений)
- Сіль (велика)
- Борошно
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Оцет (бальзамічний) 2 ст.л.
- Вино червоне сухе 0.33 скл.
- Цукор коричневий 2 ч.л.
4 скибочки печінки очистити від плівок, посолити і поперчити. Акуратно обваляти печінку у борошні. Нагріти тефлонову сковороду, налити оливкову олію і обсмажити печінку із кожного боку по 2-3 хвилини. Коли печінка готова, перекласти її на тарілку і накрити. Склянку порізаної маринованої цибулі висипати на сковорідку, трохи обсмажити до золотистого кольору. Змішати вино, бальзамічний оцет і коричневий цукор і вилити на сковороду до цибулі, дати соусу трохи загуснути. Повернути печінку на сковороду на кілька хвилин. Подавати печінку із картопляним пюре.
Закваски для йогурта Yogurton - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Дом из бревна с мансардой.
Салати з перепелиними яйцямисалати з перепелиними яйцями
Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с белыми грибами рецепты. Готовим со вкусом.
Шоколадная начинка (для выпечки - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.
Оригинальные торты на заказ - торт грильяжный. Грильяжный торт, недорого! Жми.
http://recepti.biz.ua стародавний рецепт пасхи
www.recepti.biz.ua рецепт трубочки с заварным кремом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter