Теляча печінка у винно-бальзамічному соусі із пюре

ДРУГІ СТРАВИ
800 Теляча печінка у винно-бальзамічному соусі із пюре
Фото - Теляча печінка у винно-бальзамічному соусі із пюре
інгредієнти:
  • Печінка яловича (теляча)
  • Цибуля ріпчаста
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль (велика)
  • Борошно
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Оцет (бальзамічний) 2 ст.л.
  • Вино червоне сухе 0.33 скл.
  • Цукор коричневий 2 ч.л.

4 скибочки печінки очистити від плівок, посолити і поперчити. Акуратно обваляти печінку у борошні. Нагріти тефлонову сковороду, налити оливкову олію і обсмажити печінку із кожного боку по 2-3 хвилини. Коли печінка готова, перекласти її на тарілку і накрити. Склянку порізаної маринованої цибулі висипати на сковорідку, трохи обсмажити до золотистого кольору. Змішати вино, бальзамічний оцет і коричневий цукор і вилити на сковороду до цибулі, дати соусу трохи загуснути. Повернути печінку на сковороду на кілька хвилин. Подавати печінку із картопляним пюре.

Закваски для йогурта Yogurton - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Дом из бревна с мансардой.

Салати з перепелиними яйцямисалати з перепелиними яйцями

Кулинарные рецепты от Tramontina: салаты с белыми грибами рецепты. Готовим со вкусом.

Шоколадная начинка (для выпечки - рецепт шоколадного кекса на сметане. Кексы в магазине Rozetka.

Оригинальные торты на заказ - торт грильяжный. Грильяжный торт, недорого! Жми.

http://recepti.biz.ua стародавний рецепт пасхи

www.recepti.biz.ua рецепт трубочки с заварным кремом