Теляча печінка на пару під кисло-солодким соусом
1736
інгредієнти:
- Печінка 500 г
- Оцет (рисовий) 0.25 скл.
- Олія рослинна 1.5 ст.л.
- Цукор-пісок 1.5 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
Печінку промити, розрізати на шматки товщиною 1-1,5 см.
Посолити. Поперчити. Загорнути у харчову плівку і викласти на решітку пароварки. Варити на пару 10-15 хвилин.
Соус. Змішати олію + цукор + оцет + соєвий соус.
Дістати готову печінку. Викласти на тарілки, полити соусом.
Купить кондитерку - крем для торта из йогурта. Крем для торта.
Кулинарные рецепты от Tramontina - буряк салат рецепт.
Рецепт легкого блюда. Рецепты блюд из легкого.
recepti.biz.ua мимоза салат рецепт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі