Теляча грудка у сметані
898
інгредієнти:
- Грудка теляча 600 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 200 мл
М'ясо нарізати порційними шматочками упоперек волокон і відбити. Картоплю нарізати кружечками, цибулю - півкільцями. Обсмажити м'ясо на олії з двох боків до утворення скоринки. Викласти компоненти в каструлю шарами. Страву посолити, поперчити, додати лавровий лист, залити сметаною і тушкувати 30-35 хвилин. До столу подавати, прикрасивши зеленню петрушки.
Жорстке м'ясо стане м'якше, якщо нарізані на порції шматки відбити, змочити лимонним соком і дати йому увібратися.
Мультиварка Philips: пошаговые кулинарные рецепты с фотографиями.
Закваски Свой Йогурт - сделать йогурт в домашних условиях.
Салат из морепродуктов рецепт. Морепродукты салаты рецепты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі