Теляча грудка, тушкована з червоною квасолею у вині
- Телятина (грудка) 1 кг
- Квасоля (червона) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Селера черешкова 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Вино червоне (виноградне) 1 скл.
- Помідор 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський (червоний, зелений) 2 шт.
- Спеції (перець горошком, гвоздика, лавровий лист)
- Олія оливкова 100 мл
- Цибуля порей 1 шт.
Телячу грудку нарізати порційними шматками.
Маринад: зелень, цибулю, порей нарізати, змішати із червоним виноградним вином, додати спеції.
Залити маринадом грудку і залишити на добу.
Із вечора замочити квасолю.
На наступний день грудку вийняти із маринаду, обсушити, посолити і обсмажити на олії до золотистого кольору. Квасолю зварити до готовності.
Овочі нарізати соломкою і обсмажити до м'якості, додати овочі з маринаду, довести до готовності.
На дно горщика налити олію, покласти частину овочів.
Потім грудку.
Накрити шаром овочів, залити сумішшю винного маринаду і води, накрити кришкою і поставити в гарячу духовку на годину.
За 15 хв до готовності додати варену квасолю і залишити в теплій духовці. Подавати до столу в горщику.
На тарілку викласти порційні шматки грудки, гарнірувати червоною квасолею з овочами, полити соусом.
Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты с фото.
Приготовление плова на костреРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter