Теляча грудка, тушкована з червоною квасолею у вині

ДРУГІ СТРАВИ
1166 Теляча грудка, тушкована з червоною квасолею у вині
Фото - Теляча грудка, тушкована з червоною квасолею у вині
інгредієнти:
  • Телятина (грудка) 1 кг
  • Квасоля (червона) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Селера черешкова 1 пуч.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Вино червоне (виноградне) 1 скл.
  • Помідор 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський (червоний, зелений) 2 шт.
  • Спеції (перець горошком, гвоздика, лавровий лист)
  • Олія оливкова 100 мл
  • Цибуля порей 1 шт.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині інгредієнти Телячу грудку нарізати порційними шматками.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Маринад: зелень, цибулю, порей нарізати, змішати із червоним виноградним вином, додати спеції.

фото Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Залити маринадом грудку і залишити на добу.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Телятина Із вечора замочити квасолю.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Квасоля На наступний день грудку вийняти із маринаду, обсушити, посолити і обсмажити на олії до золотистого кольору. Квасолю зварити до готовності.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Цибуля ріпчаста Овочі нарізати соломкою і обсмажити до м'якості, додати овочі з маринаду, довести до готовності.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Селера черешкова На дно горщика налити олію, покласти частину овочів.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Петрушка Потім грудку.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Вино червоне Накрити шаром овочів, залити сумішшю винного маринаду і води, накрити кришкою і поставити в гарячу духовку на годину.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Помідор За 15 хв до готовності додати варену квасолю і залишити в теплій духовці. Подавати до столу в горщику.

Теляча грудинка, тушкована з червоною квасолею у вині Морква На тарілку викласти порційні шматки грудки, гарнірувати червоною квасолею з овочами, полити соусом. 

 

Рецепты Приготовления - салати з курячого мяса. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кулинарные рецепты от Tramontina: французские салаты рецепты с фото.

Приготовление плова на костреРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter