Теляча грудка
- Грудка 1.5 кг
- Печериці (свіжі) 200 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Сметана 1 скл.
- Батон 60 г
- Молоко 100 мл
- Яйце куряче 3 шт.
- Фарш м´ясний 250 г
- Петрушка 1 пуч.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Вино біле 100 г
- Бульйон курячий
- Спеції (сіль, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений)
М'ясо злегка відбити і гострим ножем надрізати, щоб утворилася кишеня. Натерти сіллю і перцем зовні і зсередини.
Начинка: печериці і 2 цибулини крупно нарізати, змішати зі сметаною. Тушкувати до випаровування рідини. Остудити.
Батон нарізати кубиками (1 см) і замочити в молоці, змішаному з яйцем.
Гриби, цибулю, м'який хліб, фарш, подрібнену петрушку з'єднати, додати сіль, перець, тертий мускатний горіх.
Грудку заповнити фаршем, зашити. Обсмажити на сковороді з обох сторін і помістити у форму, обкладену шматочками морквини, цибулі.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, смажити від 1,5 до 2 годин.
Кожні 15 хвилин поливати сумішшю із вина та бульйону. Якщо м'ясо сильно зарум'яниться, накрити фольгою.
Готову грудку нарізати шматочками 1,5 см і викласти на тарілку, сюди ж моркву з цибулею.
Рецепт греческого салата: салати рецепти з фото.
Рецепт торта из тыквыРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепты приготовления плова из узгенского риса здесь
www.recepti.biz.ua Шарлотка: заменяем яблоки грушами. Рецепт от Юлии Высоцкой
Рецепт торта медовикРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салатов с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Кулинарные сайты бюргераКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter