Теляча грудка

ДРУГІ СТРАВИ
977 Теляча грудка
Фото - Теляча грудка
інгредієнти:
  • Грудка 1.5 кг
  • Печериці (свіжі) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Сметана 1 скл.
  • Батон 60 г
  • Молоко 100 мл
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Фарш м´ясний 250 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Олія рослинна 2 ст.л.
  • Морква 2 шт.
  • Вино біле 100 г
  • Бульйон курячий
  • Спеції (сіль, перець чорний мелений, горіх мускатний мелений)

М'ясо злегка відбити і гострим ножем надрізати, щоб утворилася кишеня. Натерти сіллю і перцем зовні і зсередини.

Начинка: печериці і 2 цибулини крупно нарізати, змішати зі сметаною. Тушкувати до випаровування рідини. Остудити.

Батон нарізати кубиками (1 см) і замочити в молоці, змішаному з яйцем.

Гриби, цибулю, м'який хліб, фарш, подрібнену петрушку з'єднати, додати сіль, перець, тертий мускатний горіх.

Грудку заповнити фаршем, зашити. Обсмажити на сковороді з обох сторін і помістити у форму, обкладену шматочками морквини, цибулі.

Поставити в розігріту до 200 градусів духовку, смажити від 1,5 до 2 годин.

Кожні 15 хвилин поливати сумішшю із вина та бульйону. Якщо м'ясо сильно зарум'яниться, накрити фольгою.

Готову грудку нарізати шматочками 1,5 см і викласти на тарілку, сюди ж моркву з цибулею.

Рецепт греческого салата: салати рецепти з фото.

Рецепт торта из тыквыРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Рецепты приготовления плова из узгенского риса здесь

www.recepti.biz.ua Шарлотка: заменяем яблоки грушами. Рецепт от Юлии Высоцкой

Рецепт торта медовикРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салатов с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Кулинарные сайты бюргераКулинарно-домашний сайт