Тефтельки з перчинкою
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лечо 1 бан.
- Яйце 1 шт.
- Майонез 100 г
- Борошно 2 ст.л.
- Сіль
- Фарш м´ясний 1 кг
- Цукор 1 ст.л.
- Вода (холодна) 500 мл
Цибулю перемолоти у блендері, додати у фарш.
Додати сире яйце, сіль, пряні трави (чебрець, петрушка), вимішати фарш.
У сотейник викласти банку готового лечо, 100 г майонезу, і близько 500 мл води, все перемішати, можна додати 1 столову ложку цукру. Поставити на вогонь, коли соус почне закипати, скачувати із фаршу кульки, і кидати їх у соус.
Покипіти все це повинно хвилин 20-25.
Соус можна згустити борошном, 2 ст. ложки борошна розбавити 200 мл води, перемішати, щоб не було грудочок.
Вливати в соус тонкою цівкою, при постійному помішуванні. Варити ще 5 хвилин, постійно перемішуючи, так як соус швидко гусне.
Как называлась конфета-карамель в полосатой обертке тут
Салат кучками с сухарикамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты выпечки на рождествоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты с малиной - рецепт пончики с чесноком.
Салаты в стаканеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz Биографии французских художников и их картины
Фотографии приготовления плова. Простой рецепт приготовления плова.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter