Тефтельки у томатному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
615 Тефтельки у томатному соусі
Фото - Тефтельки у томатному соусі
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Хліб (білий) 100 г
  • Молоко 0.5 скл.
  • Зелень 1 ст.л.
  • Морква 2 шт.
  • Борошно 3 ст.л.
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Бульйон 1 скл.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець

Із хліба зрізати скоринку, м'якуш замочити у молоці. Зелень подрібнити.

Цибулю очистити, половинку дрібно нашаткувати, другу нарізати півкільцями і відкласти. Половину морквини натерти на дрібній тертці, іншу нарізати кружечками і відкласти.

Фарш викласти у миску, додати розм'якшений хліб, підготовлені цибулю, моркву і зелень, посолити, поперчити, убити яйце й ретельно вимісити.

Сформувати із фаршу тефтелі кульками діаметром 1,5-2,5 см.

Обваляти тефтелі у борошні і залишити на кілька хвилин. У цей час розігріти у сковороді олію, тефтелі ще раз обваляти у борошні й обсмажувати 5 хв, до рум'яної скоринки. Накрити сковороду кришкою і відставити.

Головку капусти розрізати на частини, опустити їх у киплячу підсолену воду на 5 хв. Потім вийняти і відкласти.

Приготувати соус: розігріти у сотейнику вершкове масло, додати борошно, додати склянку води (відвар від капусти), томатну пасту, залишені цибулю та моркву, цукор, сіль, довести до кипіння.

У сковороду із тефтелями додати капусту, влити соус, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 25 хв.

Салаты с редькой рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з серцем.

Рецепты пудингов для детейРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарный сайтПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

рецепт пиццы маргарита

Чанахи рецепт с баклажанами с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter