Тефтельки у томатному соусі
- Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Хліб (білий) 100 г
- Молоко 0.5 скл.
- Зелень 1 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Капуста білоголова 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Бульйон 1 скл.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Сіль
- Перець
Із хліба зрізати скоринку, м'якуш замочити у молоці. Зелень подрібнити.
Цибулю очистити, половинку дрібно нашаткувати, другу нарізати півкільцями і відкласти. Половину морквини натерти на дрібній тертці, іншу нарізати кружечками і відкласти.
Фарш викласти у миску, додати розм'якшений хліб, підготовлені цибулю, моркву і зелень, посолити, поперчити, убити яйце й ретельно вимісити.
Сформувати із фаршу тефтелі кульками діаметром 1,5-2,5 см.
Обваляти тефтелі у борошні і залишити на кілька хвилин. У цей час розігріти у сковороді олію, тефтелі ще раз обваляти у борошні й обсмажувати 5 хв, до рум'яної скоринки. Накрити сковороду кришкою і відставити.
Головку капусти розрізати на частини, опустити їх у киплячу підсолену воду на 5 хв. Потім вийняти і відкласти.
Приготувати соус: розігріти у сотейнику вершкове масло, додати борошно, додати склянку води (відвар від капусти), томатну пасту, залишені цибулю та моркву, цукор, сіль, довести до кипіння.
У сковороду із тефтелями додати капусту, влити соус, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 25 хв.
Салаты с редькой рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з серцем.
Рецепты пудингов для детейРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарный сайтПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Чанахи рецепт с баклажанами с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter