Тефтельки у томаті

ДРУГІ СТРАВИ
615 Тефтельки у томаті
Фото - Тефтельки у томаті
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний 500 г
  • Томатна паста 0.5 скл.
  • Бульйон м´ясний (вода) 1 скл.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Лавровий лист

У невеликій каструльці змішати томатну пасту, бульйон або воду, часник, дрібно порізаний, сіль, перець. Дати підливі тільки закипіти.

Фарш (свинина, яловичина, цибуля, перець, сіль) обробити на кульки розміром приблизно з волоський горіх. Кульки обваляти у борошні, обсмажити на сковороді і залити приготовленим соусом. Тушкувати тефтелі у соусі під кришкою 10-20 хвилин. У кінці покласти лавровий лист. Подавати із будь-яким гарніром.

Рецепт салата з язикомРецепты и советы. Кулинарные рецепты

www.recepti.biz.ua список кулинарных сайтов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter