Тефтельки у томаті
615
інгредієнти:
- Фарш м´ясний 500 г
- Томатна паста 0.5 скл.
- Бульйон м´ясний (вода) 1 скл.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Лавровий лист
У невеликій каструльці змішати томатну пасту, бульйон або воду, часник, дрібно порізаний, сіль, перець. Дати підливі тільки закипіти.
Фарш (свинина, яловичина, цибуля, перець, сіль) обробити на кульки розміром приблизно з волоський горіх. Кульки обваляти у борошні, обсмажити на сковороді і залити приготовленим соусом. Тушкувати тефтелі у соусі під кришкою 10-20 хвилин. У кінці покласти лавровий лист. Подавати із будь-яким гарніром.
Рецепт салата з язикомРецепты и советы. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua список кулинарных сайтов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі