Тефтельки у пивному соусі
- Фарш м'ясний 1 кг
- Булочка 3 шт.
- Яйце 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Жир 1 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль, чорний перець
- Борошно 3 ст.л.
- Пиво світле 0.5 л
- Томатний сік 0.5 л
- Приправа
Замочити булочки у воді, гарно віджати. Змішати з фаршем та яйцями. Очистити цибулю, нарізати дрібними кубиками й обсмажити в жирі разом з дрібно нарізаною петрушкою. Додати цибулю і петрушку до фаршу і перемішати до отримання однорідної маси. Посолити і поперчити.
Соус: борошно обсмажити в жирі, додати дрібно нарізану цибулю, приправи і залити пивом і томатним соком. Вологими руками скачати з фаршу невеликі кульки, опустити їх в киплячий соус і варити 15 хв.
Вкусные рецепты блюд: первые блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
Нужен охладитель молока? Звони - приготовление йогурта в термосе. Термос Термос.
Салаты рецепты - рецепт салата мимоза с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Как сделать торт медовик recepti.biz.ua
Кофе эспрессо капуччино. Кофеварки эспрессо Saeco.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter