Тефтельки у гостро-солодкому соусі
665
інгредієнти:
- Фарш (свинина + яловичина) 350 г
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні 100 г
- Томатна паста 1 ст.л.
- Ананас консервований
- Сироп ананасовий 100 мл
- Часник 2 зуб.
- Морква 1 шт.
- Перець чорний мелений
- Сіль
- Олія рослинна
- Паприка сушена
У готовий фарш додати яйце, сіль, перець, добре перемішати.
Сформувати невеликі тефтельки, запанірувати у сухарях.
Обсмажити на олії.
Викласти у форму для запікання, посипати натертою морквою.
2 кільця ананасів разом із соком збити у блендері.
Додати томатну пасту і подрібнений часник.
Залити соусом тефтелі.
Довести до готовності у духовій шафі.
Подавати із будь-яким гарніром.
Рецепты выпечки - рецепты рождественской выпечки.
Салат из брокколи с овощами. Салат из фасоли с брокколи.
Куриный рулет домашнего копчения. Куриный рулет с омлетом.
Рецепты праздничных блюд для детей здесь
Салат мимоза рецепт. Рецепт салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі