Тефтельки "Суперсоковиті" дієтичні
- Фарш м´ясний 700 г
- Рис (варений) 4 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень (кріп, петрушка) 0.5 пуч.
- Яйце 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 3 зуб.
- Борошно
- Соус (краснодарський, томатна паста, томатний сік, томатний соус)
- Сметанa 1 ст.л.
М'ясо, цибулю, моркву, зелень і часник пропустити через м'ясорубку. Додати яйця, сіль, спеції, рис і вимішати фарш. Сформувати тефтельки і обваляти їх у борошні. У широку сковороду покласти тефтелі в один шар.
Приготувати соус: у краснодарський соус або томатний сік додати сіль, цукор, перець та інші спеції, сметану, розчинити холодною водою. Цим соусом, холодним, залити тефтелі повністю. Накрити кришкою і поставити у духовку (200 градусів), а як закиплять, зменшити до 180 градусів. Соус повинен уваритися і загуснути.
Рецепты новогодних праздничных блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты мясных блюд французской кухни. В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт.
Рецепты индийской кухни сладости с фотоВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарный сайт. горячие блюда. Кулинарный сайт огонек.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter