Тефтельки соковиті із капустою
602
інгредієнти:
- М´ясо (свинина + яловичина) 1 кг
- Капуста 0.5 кг
- Майонез 100 г
- Борошно 200 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Вода 0.4 л
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цукор
Перекрутити на м'ясорубці м'ясо.
Натерти на тертці звичайну капусту.
Змішати фарш із капустою, посолити, поперчити.
Додати майонез і добре вимісити.
Зробити із фаршу невеликі кульки, обваляти у борошні й обсмажити на олії із двох сторін.
Обсмажити цибулю.
У кип'яченій воді розвести томатну пасту, посолити, поперчити.
Додати 0,5 ч. л. цукру.
Укласти тефтелі у термостійку посудину, зверху покрити цибулею і залити томатною заливкою.
Накрити кришкою.
Поставити у духовку (200°С) на 30 хвилин.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі