Тефтельки рибні
- Рибa (філе) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий (червоний, жовтий чи зелений) 3 шт.
- Петрушка (свіжа, листя) 0.5 скл.
- Олія оливкова
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Часник 2 зуб.
- Зира 0.5 ч.л.
- Сік лимонний 1 шт.
- Куркума (мелена) 0.5 ч.л.
- Вода 3 скл.
Пропустити через м'ясорубку рибу, цибулю, 1 солодкий перець (очищений від насіння) і листя петрушки. Додати 2 ст. л. оливкової олії, сіль і чорний перець.
Руки змастити оливковою олією і сформувати круглі тефтелі 3-3,5 см в діаметрі.
Соус.
Червоний солодкий перець (очищений від насіння) нарізати на великі шматочки.
Часник нарізати на часточки.
Налити 1/8 скл. оливкової олії в каструлю із широким дном і додати часник та зіру.
Вони повинні віддати аромат оливковій олії. Коли олія розігріється, додати червоний перець і смажити 5 хвилин.
Налити 2,5-3 склянки окропу. Посолити і поперчити.
Додати сік лимона і куркуму.
Опустити в соус тефтелі. Варити 30 хвилин на маленькому вогні.
Гарнір може бути будь-який.
Польская выпечка дрожжевая рецепты. Польская выпечка рецепты.
Что подарить коллеге на Рождество - рецепты выпечки на рождество.
Картинки фк Спартак здесь
Рецепты салатов с языка вареного. Рецепты салатов на эстонском языке.
Рецепты юлии высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Маковый торт рецепт без мукиТорты и пирожные на заказ
Польская кухня Москва recepti.biz.ua
Рецепт крема заварной. Заварной крем рецепт эклер.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter