Тефтельки "Полонез"
768
інгредієнти:
- Фарш (м´ясний, рибний)
- Яйця 2 шт.
- Коріандр
- Імбир (мелений)
- Кетчуп (гострий) 1 ст.л.
- Лист лавровий (подрібнений)
- Борошно 1 скл.
Все перемішати. З отриманої маси скачати кульки і викласти в сковороду з нагрітою олією.
Для соусу: інгредієнти розвести в склянці холодної води, добре перемішати.
За 10 хвилин до готовності тефтелі в сковороду додати соус.
Подається з різними гарнірами.
Новые салаты: новые рецепты салатов с фотографиями. Рецепты Приготовления.
ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
www.recepti.biz.uaРецепты для фуршета на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі