Тефтельки із оливками та фетакі
- Свинина 400 г
- Сир м´який (фетакі) 100 г
- Грудка (копчена) 50 г
- Оливки (без кісточок) 0.5 бан.
- Хліб (білий, черствий) 50 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко 50 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (італійські трави)
- Сіль, перець
Хліб залити молоком, залишити на 15 хвилин.
М'ясо прокрутити у м'ясорубці разом із цибулею і віджатим хлібом.
Оливки нарізати кружечками, грудку та фетакі - невеликими кубиками.
У фарш покласти оливки, бекон, яйце і фетакі. Приправити італійськими травами, посолити, поперчити. Все добре перемішати.
З отриманої маси зліпити круглі тефтельки розміром із волоський горіх. Смажити на олії, періодично перевертаючи, 10-15 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Рецепт салата з язикомРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ТутНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Рецепты кексов на любой вкус: рецепт кекс столичный.
Рецепты пудингов для детейКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Как приготовить вкусный шашлык - рецепт торта медовика. Рецепты Для Мультиварки.
рецепты салатов с морепродуктами
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат черепаха рецепт с фото. Рецепты с фото.
Салоны кухонной мебели: рецепты индийской кухни.
Яблочный штрудель с творогом http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter