Тефтельки
- Фарш м´ясний 0.5 кг
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Рис 100 г
- Яйце 2 шт.
- Зелень
- Спеції (часник, перець чорний, червоний)
- Помідор (томатна паста)
У м'ясний фарш додати варений рис, яйця. Посолити, поперчити.
Почистити цибулю, моркву, картоплю. Нарізати цибулю півкільцями, моркву - соломкою, картоплю - часточками.
У казані обсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву, обсмажити. Покласти помідори або томатну пасту, обсмажити.
Викласти у казан картоплю, долити води.
Коли вода закипить, зробити із м'ясного фаршу великі кульки. Покласти м'ясні кульки у киплячий бульйон. Додати дрібно рубаний часник. Варити до готовності картоплі і тефтелей.
Готову страву посипати зеленню.
Рецепты украшения для тортовРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Интернет-магазин вышиванок: торт вышиванка рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Стол! Жми - страви до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.
Настоящий суп харчо с фото: салати рецепти з грибами.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат невеста рецепт. Как приготовить летний салат.
Кулинарный сайт огонек. Сайт кулинарных рецептов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter