Тефтельки
648
інгредієнти:
- Фарш (свинячо-яловичий)
- Рис
- Цибуля
- Морква
- Томат
- Борошно
- Сметана
- Яйце
У фарш додати натерту цибулю, злегка приварений рис і 1 яйце. Вимішати. Сформувати невеликі тефтельки, обваляти у борошні й обсмажити до золотавої скоринки. Заливка: обсмажити цибулю + морква + томатна паста + сметана + бульйон. Закип'ятити і залити тефтельки. Тушкувати на повільному вогні до готовності. Подавати із картопляним пюре.
Кухни на заказ по старой цене: рецепты американской кухни с фото.
Кулинарные рецепты с фотографиямиПрограмма Кулинарный блокнот
Рецепт салата мимоза с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты с мидиями с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі