Тефтелі з морквою
- Фарш м´ясний 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Батон 0.25 шт.
- Морква (велика) 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Кетчуп
- Аджика
- Часник
Із фаршу, цибулі, яйця і розмоченого хліба змішати заготовку для тефтелей.
Скачати кульки, обваляти у борошні й злегка обсмажити.
Моркву нарізати кружечками.
Змішати кетчуп, трохи аджики та розбавити кип'яченою водою.
На дно горщика нарізати помідор, потім викласти моркву, зверху тефтелі і часник. Залити соусом, щоб він доходив до верху тефтелей, але не накривав їх.
Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 1 годину.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты с яблоками рецепты. Как приготовить летний салат.
Кулинарные рецепты от Tramontina - лазанья рецепт высоцкая.
Фотографии кулинарных рецептов. Кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Кулинарный сайт в картинках тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter