Тефтелі з ананасами
- Фарш свинячий 500 г
- Сухарі панірувальні 4 ст.л.
- Морква 200 г
- Перець болгарський (червоний) 200 г
- Квасоля (спаржева, заморожена) 200 г
- Яйце 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Ананас (консервований) 100 г
- Кунжут (насіння) 2 ст.л.
- Сметана 5 ст.л.
- Сіль
- Карі (порошок) 1 ч.л.
- Перець чорний
Свинину нарізати шматочками і пропустити через м'ясорубку.
Ананаси нарізати дуже маленькими кубиками.
Фарш змішати з сухарями, яйцем, обсмаженим кунжутом і шматочками ананасів. Додати сіль і перець.
Вимісити фарш і зліпити тефтелі.
Злегка обсмажити тефтелі в олії з усіх сторін.
Моркву очистити і нарізати соломкою. Перець очистити, нарізати смужками і потім ромбиками.
Цибулю нарізати дуже дрібно.
Обсмажити цибулю в олії до легкої золотистості.
Додати моркву, перець і квасолю.
Все разом обсмажити протягом декількох хвилин.
Перекласти овочі в глибокий сотейник або жаровню, до овочів викласти тефтелі.
Полити сметаною і ананасовим сиропом з банки.
Посипати карі і трохи підсолити.
Довести до кипіння, вогонь зменшити до мінімуму і тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
На лист зеленого салату викласти овочі, а зверху тефтелі. Подавати з рисом, прикрасивши зеленню.
Поилки для домашней птицы: салати з курячого мяса. Рецепты Приготовления.
Гидронефроз. Эффективное лечение: как приготовить почки говяжьи. Рецепты для ужина.
мастики и кремы для украшения тортов
Майонез домашнийПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter