Тефтелі із сюрпризом, запечені з баклажанами і грибами "Танець осені"
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 500 г
- Морква 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 350 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Баклажан (великий) 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Олія рослинна
- Масло вершкове 100 г
- Кріп (сухий)
- Петрушка
- Спеції (сіль, перець чорний, порошок сушеної цибулі і часнику)
- Соєвий соус
Відварити моркву, очистити і ложкою вирізати кульки.
У фарш додати суху цибулю, сухий часник, перець, сіль, сухий кріп, яйця і гарно вимішати.
Узяти трохи фаршу, у центр покласти моркв’яну кульку.
Сформувати фрикадельку.
Обсмажити на олії.
Цибулю очистити і нарізати півкільцями. Помити гриби й нарізати пластинками. Перець очистити від насіння і нарізати невеликими шматочками. Баклажани нарізати кубиками.
Всі інгредієнти обсмажити окремо на олії.
На дно горщика покласти шматочок вершкового масла, а на нього - шар цибулі.
Наступний шар - гриби, скропити соєвим соусом.
На гриби викласти фрикадельки.
Зверху - цибулю.
Вершкове масло, болгарський перець.
Баклажани.
Останній шар - гриби, і знову скропити соєвим соусом.
Накрити горщики кришками і відправити в духовку на 45-50 хвилин при температурі 190-200 градусів.
Купить мицелий: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.
Очень вкусные закуски - рецепти святкових закусок.
Закупка-продажа сельхозпродукции: арахисовое масло рецепт с фото.
Продажа малайзийских столов - праздничные новогодние блюда.
Фотографии приготовления плова. Простой рецепт приготовления плова.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter