Тава кябаби

ДРУГІ СТРАВИ
789 Тава кябаби
Фото - Тава кябаби
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 250 г
  • Картопля 6 шт.
  • Сіль 0.5 ч.л.
  • Перець чорний
  • Кислота лимонна 1 ч.л.
  • Імбир (жовтий, куркума) 1 ч.л.
  • Олія рослинна
  • Вода (окріп) 1 скл.

Зробити з додаванням солі і перцю звичайний фарш з яловичини (співвідношення цибулі і м'яса 1:2). Посмажити круглі котлетки і укласти готові котлетки в чисту сковорідку.

Картоплю очистити, розрізати упоперек шириною 3-4 мм. Посмажити кожну картоплину на сковорідці. Солити в міру приготування. Виходять свого роду чіпси, тільки товстіші.

Як картопля буде готова, покласти її в ту ж сковорідку, де вже знаходяться котлетки. Якщо залишилася олія від смаження, додати зверху, але багато не треба, інакше страва буде дуже жирною.

Узяти одну чайну ложку жовтого імбиру, 1 ч. л. лимонної кислоти, 1/2 ч. л. солі, перемішати і залити окропом (1 склянка). Залити цією сумішшю вміст сковорідки. Поставити сковорідку на середній вогонь, накрити кришкою і варити близько 1-1,5 години, доки рідина не випарується. Не треба перемішувати, іноді перевіряти, щоб не підгоріло.

Карамель конфеты recepti.biz.ua

Рецепт торта вишиванкаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Кулинарные рецепты от Tramontina - выпечка домашнего хлеба рецепты. Домашний хлеб.

Рецепт шашлык из куриного сердца. Шашлык из куриных сердец.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter