Тава кябаби
- Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
- Цибуля ріпчаста 250 г
- Картопля 6 шт.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний
- Кислота лимонна 1 ч.л.
- Імбир (жовтий, куркума) 1 ч.л.
- Олія рослинна
- Вода (окріп) 1 скл.
Зробити з додаванням солі і перцю звичайний фарш з яловичини (співвідношення цибулі і м'яса 1:2). Посмажити круглі котлетки і укласти готові котлетки в чисту сковорідку.
Картоплю очистити, розрізати упоперек шириною 3-4 мм. Посмажити кожну картоплину на сковорідці. Солити в міру приготування. Виходять свого роду чіпси, тільки товстіші.
Як картопля буде готова, покласти її в ту ж сковорідку, де вже знаходяться котлетки. Якщо залишилася олія від смаження, додати зверху, але багато не треба, інакше страва буде дуже жирною.
Узяти одну чайну ложку жовтого імбиру, 1 ч. л. лимонної кислоти, 1/2 ч. л. солі, перемішати і залити окропом (1 склянка). Залити цією сумішшю вміст сковорідки. Поставити сковорідку на середній вогонь, накрити кришкою і варити близько 1-1,5 години, доки рідина не випарується. Не треба перемішувати, іноді перевіряти, щоб не підгоріло.
Карамель конфеты recepti.biz.ua
Рецепт торта вишиванкаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинарные рецепты от Tramontina - выпечка домашнего хлеба рецепты. Домашний хлеб.
Рецепт шашлык из куриного сердца. Шашлык из куриных сердец.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter