Тартіфлет (Tartiflette)

ДРУГІ СТРАВИ
891 Тартіфлет (Tartiflette)
Тартіфлетт (Tartiflette)
інгредієнти:
  • Картопля - 6-7 шт
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Бекон (або шинка) - 100 г
  • Сир м´який (Reblochon, можна замінити на Camembert або будь-який м´який вершковий сир) - 125 г
  •  Вершки (або сметана, розбавлена) 

Тартіфлетт (Tartiflette) інгредієнти Почистити картоплю, помити.

Тартіфлетт (Tartiflette) Нарізати на 3 частини, залити холодною водою, посолити за смаком і поставити на вогонь. Варити до готовності.

фото Тартіфлетт (Tartiflette) Коли картопля буде готова, злити воду, відставити убік, щоб вона охолола.  .

Тартіфлетт (Tartiflette) Картопля Цибулину нарізати півкільцями.

Обсмажити на сковороді до м´якості в невеликій кількості рослинного масла.

Тартіфлетт (Tartiflette) Цибуля ріпчаста Потім до цибулі додати нарізаний бекон (або шинку). Обсмажити разом пару-трійку хвилин.

Тартіфлетт (Tartiflette) Бекон Взяти блюдо, що підходить для духовки. Ви можете взяти одне велике блюдо або, як я, взяти порційні формочки.

Змастити їх вершковим маслом.

Тартіфлетт (Tartiflette) Сир м´який Картоплю нарізати невеликими скибочками, укласти половину на дно форми.

Тартіфлетт (Tartiflette) Сливки На шар картоплі покласти половину суміші бекону та цибулі.

Тартіфлетт (Tartiflette) Сіль Потім покласти другий шар картоплі і бекону з цибулею.

Тартіфлетт (Tartiflette) Олія рослинна Залити картоплю вершками (або сметаною, розведеною водою).  .

Тартіфлетт (Tartiflette) Маслослівочное І тепер найцікавіше:.

необхідним інгредієнтом даного блюда є сир Реблошон (reblochon) - це французький м´який сир з непастеризованого коров´ячого молока з французької області Савойя.

Смак цього сиру дуже ніжний, вершковий.

Якщо у Вас немає такого сиру, то можна його замінити на сир Camembert, але у нього смак набагато більш виражений. Або ж можна використовувати будь-який інший м´який сир, схожий на цей.

Тартіфлетт (Tartiflette) Сир нарізати вздовж, як на фото. (Я нарізала на четвертинки, так як робила порційно. Якщо Ви готуєте одне загальне блюдо, то сир не варто різати на шматочки, а слід відразу нарізати вздовж).

Тартіфлетт (Tartiflette) Укласти сир на картоплю скоринкою вгору.

Тартіфлетт (Tartiflette) Духовку розігріти до 230 градусів, поставити туди нашу страву. І готувати близько 10-15 хвилин до золотистої скоринки сиру.  .

Сир розплавиться, а скориночка стане золотистою.

Подавати гарячим.

Смачного!.

Мидии плов из мидий рецепт приготовления. Самый простой рецепт приготовления плова.

Рецепт приготовления блюда селедка под шубой здесь

Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте - кулинарный сайт. Готовим со вкусом.

Необычный омлет по рецепту Юлии ВысоцкойКулинарные рецепты

Рецепт торт медовик форум. Рецепт торта медовик.

Рецепты Приготовления - салатики рецепты новинки. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Сайт программы кулинарный поединок. Официальный сайт мокко кулинарный магазин.