Тарта кабачок
- Кабачок (звичайний або цукіні) 6 шт.
- Коржик (листковий)
- Цибуля ріпчаста
- Яйце
- Спеції (сіль, цукор, орегано)
Поставити каструлю з водою закипіти. На стіл насипати 2 чашки борошна, сіль, 20 г маргарину посікти з борошном, додати яйце. Все акуратно перемішати. Якщо тісто липне до рук, додати трохи борошна. Вимішати. Потім покласти його під яку-небудь миску і дати підійти.
У воду укинути солі трохи і круглі цілі зелені кабачки. Чекати 2-3 хвилини і витягнути. Якщо цукіні: порізати кружечками 3-5 мм і в окріп на 1-2 хвилини. Очистити цибулину і нарізати дрібними кубиками. Обсмажити цибулю з дрібкою солі, цукру і орегано. Можна додати перець солодкий, нарізаний кубиками, начинка майже готова.
Із тіста зробити коржик 3-5 мм, викласти на форму, в якій готувати, розподілити рівномірно по формі. Покласти порізані кружечками кабачки, накладаючи трохи один на інший, змішати цибулю з 1-2 яйцями і залити кабачки. На 15-20 хвилин у розігріту духовку (тісто повинне стати рожевим).
Рецепт праздничных блюдБаза рецептов. Кулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter