Тар-тар із сьомги
- Сьомга (свіжа) 300 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Спеції (сіль, перець)
- Табаско
- Лимон
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Каперси 2 ч.л.
Подрібнити очищені цибулю і часник.
Сьомгу помити, обсушити і очистити від шкірки.
Дуже гострим ножем посікти сьомгу.
У салатниці перемішати сьомгу з цибулею і часником, додати злегка подрібнені каперси і заправити оливковою олією, лимонним соком, Табаско, посолити, поперчити.
Можна додати подрібнену зелень і кілька крапель "Васабі".
Викласти на тарілку за допомогою формочки.
Подавати зі свіжими овочами або маринованими корнішонами і підсмаженими хлібними тостами з маслом.
Рецепты выпечка в микроволновой печиКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пошагово с фото.
Официальный сайт Tramontina - кухня с юлией высоцкой.
ЗдесьПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепт пасха кулич. Рецепт пасхи из сметаны.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter