Tang cu li ji
786
інгредієнти:
- Свинина (м´якоть) 500 г
- Борошно 6 ст.л.
- Крохмаль 4 ст.л.
- Соєвий соус 50 г
- Яйце 2 шт.
- Імбир (корінь) 50 г
- Часник
- Олія рослинна
- Цукор 3 ст.л.
- Кетчуп
- Вино червоне напівсолодке
- Оцет
М'ясо нарізати смужками, додати 2,5 ложки крохмалю.
Влити трохи вина.
Додати яйця, борошно, сіль, все змішати.
Трохи додати соєвого соусу.
Приготувати спеції.
Очистити і натерти на тертці імбир і часник.
Соус.
Цукор + решта крохмалю + соєвий соус + трохи оцту і кетчуп.
Крохмаль має повністю розчинитися, тому соєвий соус додавати поступово.
Смажити м'ясо у фритюрі.
Витягати рум'яні смужки паличками на серветку.
Злити зайву олію і спасерувати імбир з часником, додати трохи води і цукрово-соєвий соус.
Довести до консистенції киселю.
Викласти м'ясо на тарілку і полити соусом.
Первые блюда рецепты с фотоОколо 2000 рецептов
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком. Ищете диетические рецепты? Узнай.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі