Таматар панір малай
- Панір (домашній сир) 450 г
- Помідор 6 шт.
- Масло топлене (маргарин) 3 ст.л.
- Кмин (насіння) 2 ч.л.
- Куркума 1 ч.л.
- Сіль 2 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Сметана 150 мл
- Коріандр (свіжий або петрушка) 2 ст.л.
Панір розрізати на великі шматочки.
Помідори розрізати на 8 часточок.
Нагріти жир у товстодонній каструлі, насипати насіння кмину.
Як тільки насіння потемніє (приблизно через 30 секунд), додати помідори. Обережно перевертати їх, доки вони злегка не зарум'яняться.
Потім додати шматочки сиру.
Приправити це куркумою, сіллю і перцем і підсмажити, обережно помішуючи, протягом 2-3 хвилин, намагаючись не розламати шматочки паніру і помідорів.
Перед тим, як зняти каструлю з вогню, залити її вміст сметаною. Подавати гарячим. Можна прикрасити коріандром або петрушкою.
Крем для торта из йогурта рецепт с фотоЭфирные масла, кремы
Рецепт приготовления Украинского борща с галушками. Рецепт Украинского борща с галушками.
кулинария, рецепты поста, пост
Рецепт приготовления Киевского торта. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.
Пирог со шпинатом и сыром вегетарианскийПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter