Таматар панір малай

ДРУГІ СТРАВИ
899 Таматар панір малай
Фото - Таматар панір малай
інгредієнти:
  • Панір (домашній сир) 450 г
  • Помідор 6 шт.
  • Масло топлене (маргарин) 3 ст.л.
  • Кмин (насіння) 2 ч.л.
  • Куркума 1 ч.л.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Сметана 150 мл
  • Коріандр (свіжий або петрушка) 2 ст.л.

Таматар панір малай інгредієнти Панір розрізати на великі шматочки.

Таматар панір малай Помідори розрізати на 8 часточок.

фото Таматар панір малай Нагріти жир у товстодонній каструлі, насипати насіння кмину.

Таматар панір малай Панір Як тільки насіння потемніє (приблизно через 30 секунд), додати помідори. Обережно перевертати їх, доки вони злегка не зарум'яняться.

Таматар панір малай Помідор Потім додати шматочки сиру.

Таматар панір малай Масло топлене Приправити це куркумою, сіллю і перцем і підсмажити, обережно помішуючи, протягом 2-3 хвилин, намагаючись не розламати шматочки паніру і помідорів.

Таматар панір малай Кумін Перед тим, як зняти каструлю з вогню, залити її вміст сметаною. Подавати гарячим. Можна прикрасити коріандром або петрушкою. 

 

Крем для торта из йогурта рецепт с фотоЭфирные масла, кремы

Рецепт приготовления Украинского борща с галушками. Рецепт Украинского борща с галушками.

кулинария, рецепты поста, пост

Рецепт приготовления Киевского торта. Торт Киевский рецепт из 4 яиц.

Пирог со шпинатом и сыром вегетарианскийПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter