Тальятелле з кальмарами
784
інгредієнти:
- Кальмар очищений 400 г
- Тальятелле 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Вино червоне сухе 2 ст.л.
- Томатна паста 5 ст.л.
- Перець салатний (червоний) 1 шт.
- Масло вершкове 20 г
- Спеції (сіль, перець)
- Зелень (свіжа)
На вершковому маслі обсмажити дрібно нарізану цибулю, часник (на невеликому вогні-близько 5 хв).
Додати нарізаний салатний перець, тушкувати близько 5 хв.
Додати сіль, перець, зелень, вино і томатну пасту, тушкувати доки рідина не википить (близько 5-10 хв).
Додати порізані кальмари, добре перемішати.
Через 1-2 хв після закипання перемішати з вареними тальятелле і подавати.
Праздничные новогодние салаты рецептыПраздничное агентство. Праздничная компания
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі