Тальятелле із сьомгою у сирному соусі із каперсами
652
інгредієнти:
- Тальятелле (макаронні вироби) 200 г
- Сьомга (слабосолона або слабокопчена) 300 г
- Цибуля шалот 1 шт.
- Масло вершкове 10 г
- Сир ("Gruyere" або пармезан) 80 г
- Martini bianco (вермут) 30 г
- Вершки (25%) 50 г
- Сік лимонний 3 ч.л.
- Каперси 2 ч.л.
- Сіль
- Лимон
- Перець
- Зелень
Відварити тальятелле, сьомгу нарізати.
Змішати і поставити у тепле місце.
Соус.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на розтопленому маслі (щоб соус мав консистенцію сметани, можна додати 0,5 ч. л. борошна).
Додати дрібні каперси, лимонний сік, сіль, перець, "Martini" і тушкувати близько 10 хв.
Додати зелень, сир, вершки і тушкувати ще хвилин 10, постійно помішуючи.
Викластио тальятелле із сьомгою на тарілки, залити соусом, прикрасити шматочками лимонів і великими каперсами і подати.
Рулеты из куриной грудки с инжиром. Сырно - куриный рулет.
Тутстрави до святкового столу
Рецепты салат морепродукты. Рецепт салат морепродуктов.
Рецепты с фото салатов recepti.biz.ua
Другие кулинарные сайты www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі