Тальятеле з лисичками
- Макаронні вироби (тальятеле) 400 г
- Гриби лисички 400 г
- Вершки (20%) 20 мл
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сир пармезан 100 г
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Зелень петрушки
- Сіль морська
- Перець чорний мелений
Розігріваємо оливкову олію і вершкове масло в сотейнику і обсмажуємо нарізаний часник 2-3 хвилини. Додаємо вимиті лисички і тут же їх гарно солимо і перчимо. Тушкуємо не накриваючи хвилин 15-20.
Тим часом ставимо воду на макарони. Чекаємо доки закипить, додаємо сіль, оливкову олію і відварюємо до готовності.
У гриби вливаємо вершки і тушкуємо до легкого загустіння.
Готове тальятеле перекладаємо в сотейник до грибів і прогріваємо.
Дрібно рубаємо петрушку.
Викладаємо на тарілку, посипаємо тертим пармезаном і рубаною петрушкою.
Салат кучкамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
ЗдесьРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сайт кулинарной книги. Кулинарные сайты чтоб Дети сами готовили.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter