Такос по-мексиканськи
- Фарш яловичий 400 г
- Шинка 100 г
- Квасоля (у томаті) 1 бан.
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Соус табаско
- Сир плавлений
- Тортилья (лаваш армянський)
- Кетчуп
Приготувати м'ясну начинку: обсмажити на невеликій кількості олії фарш, трохи підсолити і поперчити. Додати дрібно нарізану шинку і квасолю у томатному соусі. Тушкувати хвилин 15.
Приготувати начинку овочеву. Дрібно нарізати ріпчасту цибулю, зелень і помідори. Заправити кетчупом, додати Табаско, посолити.
Начинки викласти у салатники (важливо, щоб м'ясна начинка була гарячою). На корж пшеничний (тортилья) або лаваш покласти пластину сиру, зверху викласти ложку м'ясної начинки і ложку овочевої начинки, загорнути.
Рецепты салатов мясныхНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
www.recepti.biz.ua рецепты диетических постных блюд
Рецепт салата белочкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Прикольные картинки фк Спартак. Фанатские картинки Спартака.
Колбаса домашняя без кишокКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы. О домашних колбасах
ТутПлов В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте - кулинарный сайт.
Заварной крем рецепт эклер www.recepti.biz.ua
Торт наполеон по рецепту бабушки www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter