Тайська яловичина із баклажанами у бальзамічно-соєвому соусі
599
інгредієнти:
- Яловичина (філе) 500 г
- Баклажан 1 шт.
- Олія рослинна 300 мл
- Коньяк 5 ст.л.
- Соєвий соус 0.33 скл.
- Оцет (бальзамічний) 5 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Вода 0.5 скл.
- Цукор коричневий 1 ст.л.
Баклажани нарізати тоненькими брусочками і обсмажити у фритюрі до золотого кольору. Викласти на паперовий рушник для вбирання зайвої олії.
Налити у сковороду олію, дрібно нарізати часник і трохи обсмажити. Додати яловичину, нарізану на тонкі смужки. Додати коньяк і дати випаруватися всій рідині.
Додати баклажани і всі інгредієнти для соусу (коньяк, соєвий соус, оцет, часник, вода, цукор). Готувати страву на дуже великому вогні 5 хвилин. На гарнір підійде рис.
Торт на день народження двчинСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты с малиной: рецепты блюд с ливером. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Салат мимоза рецепт. Салат мимоза с яблоками.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі