Тайська яловичина із баклажанами у бальзамічно-соєвому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
553 Тайська яловичина із баклажанами у бальзамічно-соєвому соусі
Фото - Тайська яловичина із баклажанами у бальзамічно-соєвому соусі
інгредієнти:
  • Яловичина (філе) 500 г
  • Баклажан 1 шт.
  • Олія рослинна 300 мл
  • Коньяк 5 ст.л.
  • Соєвий соус 0.33 скл.
  • Оцет (бальзамічний) 5 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Вода 0.5 скл.
  • Цукор коричневий 1 ст.л.

Тайська яловичина з баклажанами в бальзамічний-соєвому соусі інгредієнти

Баклажани нарізати тоненькими брусочками і обсмажити у фритюрі до золотого кольору. Викласти на паперовий рушник для вбирання зайвої олії.

Налити у сковороду олію, дрібно нарізати часник і трохи обсмажити. Додати яловичину, нарізану на тонкі смужки. Додати коньяк і дати випаруватися всій рідині.

Додати баклажани і всі інгредієнти для соусу (коньяк, соєвий соус, оцет, часник, вода, цукор). Готувати страву на дуже великому вогні 5 хвилин. На гарнір підійде рис.

Торт на день народження двчинСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Рецепты с малиной: рецепты блюд с ливером. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Салат мимоза рецепт. Салат мимоза с яблоками.