Тайландська їжа
- М´ясо 300 г
- Кукурудза 1 бан.
- Перець болгарський
- Капуста
- Гриби
- Перець червоний
- Яйце 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
- Макарони
Перець, капусту, моркву ріжемо дрібно.
Варимо макарони.
М'ясо відварюємо і ріжемо дрібно.
На сковороду, обов'язково глибоку, наливаємо соняшникову олію, туди розбиваємо яйце і починаємо його постійно помішувати, щоб воно засмажилось шматочками.
Додаємо м'ясо.
Потім додаємо перець.
Потім морквину.
Потім кукурудзу.
Додаємо гриби.
Потім капусту.
Макарони.
Додаємо перець, але небагато.
Все готово.
Кожен продукт кидаємо і тримаємо на сковорідці хвилини 3 і додаємо наступний, намагаємося постійно помішувати. Всі овочі повинні бути ніби обсмаженими, але не тушкованими і не дуже м'якими.
www.recepti.biz.ua Рулет слоеный с куриной начинкой
Мультиварка Philips: торт воздушный сникерс рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торт медовик. Медовик торт рецепт.
Вкуснейший салат Мимоза: мимоза салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter