Таджин
- Грудка куряча 6 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Імбир (корінь, тертий) 1.5 ч.л.
- Паприка червона 1 ч.л.
- Вода 250 мл
- Маслини зелені 150 г
- Петрушка 1 пуч.
- Сік лимона 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
Розігріти вершкове масло та олію.
Обсмажити з усіх боків куряче філе.
Обсмажене філе прибрати в іншу посудину.
У сковороду, в якій смажилася курка, додати нарізану кільцями цибулю, імбир, паприку, воду, сіль, перець.
Покласти у сковороду обсмажену курку і як слід все перемішати, щоб куряче філе з усіх боків покрилося соусом. Накрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати 15 хвилин.
Куряче філе викласти на тарілки, можна нарізати шматочками.
У соус, який залишився на сковороді, додати маслини, нарізані кружечками, петрушку і лимонний сік. Добре перемішати.
Залити куряче філе соусом.
Рецепт супа венгерского гуляша recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: холодные закуски рецепты. Рецепты закусок.
Рецепты салатов с языком с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты приготовления в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter