Святковий лосось
- Лосось (філе, горбуша) 800 г
- Тісто листкове 500 г
- Маслини (без кісточок) 6 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Базилік 1 ч.л.
- Помідор (свіжий) 5 шт.
- Сир (твердий) 300 г
- Яйце 1 шт.
- Борошно (пшеничне) 5 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Помідори помити, нарізати кружечками.
Сир нарізати невеликими брусочками.
Часник крупно порубати.
Базилік (якщо свіжий) - вимити, обсушити, листочки відокремити, стебла крупно порізати.
У блендер покласти маслини, часник, базилік і подрібнити. Додати 3 ст. л. оливкової олії й перемішати ще хвилину.
Лист злегка присипати борошном, на нього покласти розкачане листкове тісто. На тісто покласти вимите і обсушене філе риби, шкірою вниз.
Збризнути рибку олією, що залишилася, приправити сіллю і перцем.
По всьому філе рівномірно розподілити оливкову пасту.
Зверху викласти помідори і сир. Підгорнути краї тіста всередину, змастити його злегка збитим яйцем. Поставити в розігріту до 200 градусів духовку.
Запікати хвилин 35-45.
Блюда из кабачков рецепты - рецепты вкусных салатов.
Закупка-продажа сельхозпродукции - кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter