Святковий гусак фарширований чорносливом та яблуками
- Гусак 4 кг
- Яблуко 1 кг
- Чорнослив без кісточки 300 г
- Сіль
- Перець чорний
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Гуся гарненько промити, якщо є залишки пір'я обпалити, видалити внутрішній жир.
Яблука очистити від серцевини й нарізати часточками.
Чорнослив промити і відправити у миску з яблуками.
Цибулю нарізати півкільцями і теж відправити у миску з начинкою.
Все перемішати, додати сіль і перець.
Готовою начинкою нафарширувати гусака.
Отвір зашити або защипати зубочистками.
Змішати сіль і перець у блюдці і цією сумішшю гарно натерти пташку.
Гарно загорнути гусака у фольгу, і в такому вигляді залишити при кімнатній температурі приблизно на 15-20 хвилин.
Поставити гусака у добре розігріту духовку (180-200 градусів) на 2-2,5 години. За 10-15 хвилин до готовності відкрити фольгу і дати гусаку покритися рум'яною скоринкою.
Вкусные рецепты с фото - сирник рецепти фото.
Диета: рецепты для похудения: рецепти гарячих страв. Закупка рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовик. Поможем выйти замуж в Германию.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.
Рецепт трубочки с заварным кремом. Заварной крем рецепты.
Быстрые рецепты блюд! Вкусно: пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter