Святковий гусак фарширований чорносливом та яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
729 Святковий гусак фарширований чорносливом та яблуками
Фото - Святковий гусак фарширований чорносливом та яблуками
інгредієнти:
  • Гусак 4 кг
  • Яблуко 1 кг
  • Чорнослив без кісточки 300 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.

Гуся гарненько промити, якщо є залишки пір'я обпалити, видалити внутрішній жир. 

Яблука очистити від серцевини й нарізати часточками. 

Чорнослив промити і відправити у миску з яблуками. 

Цибулю нарізати півкільцями і теж відправити у миску з начинкою. 

Все перемішати, додати сіль і перець. 

Готовою начинкою нафарширувати гусака. 

Отвір зашити або защипати зубочистками. 

Змішати сіль і перець у блюдці і цією сумішшю гарно натерти пташку. 

Гарно загорнути гусака у фольгу, і в такому вигляді залишити при кімнатній температурі приблизно на 15-20 хвилин. 

Поставити гусака у добре розігріту духовку (180-200 градусів) на 2-2,5 години. За 10-15 хвилин до готовності відкрити фольгу і дати гусаку покритися рум'яною скоринкою.

Вкусные рецепты с фото - сирник рецепти фото.

Диета: рецепты для похудения: рецепти гарячих страв. Закупка рецепты.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта медовик. Поможем выйти замуж в Германию.

Готовим со вкусом: рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.

Рецепт: Майонез домашний

Рецепт трубочки с заварным кремом. Заварной крем рецепты.

Быстрые рецепты блюд! Вкусно: пирог со шпинатом. Вкусные рецепты для похудения.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter