Святкова качка

ДРУГІ СТРАВИ
701 Святкова качка
Фото - Святкова качка
інгредієнти:
  • Качка 2.5 кг
  • Курка 900 г
  • Язик 800 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль
  • Спеції

Із качки і курча видалити кістки не порушуючи шкіру.

Язик відварити і почистити.

М'ясо качки і курчати пропустити через м'ясорубку.

Додати сіль, перець, спеції, розм'якшене вершкове масло.

У курячу шкіру покласти язик, а порожнечі заповнити фаршем.

Курку в качку, у порожнечу фарш.

Зашити отвір.

Смажити у духовці 45 хв при 180 градусах. Поливати утвореним соком.

Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты новогодних блюд с фото пошаговоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины

Рецепт французского салата тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter