Святкова качка
715
інгредієнти:
- Качка 2.5 кг
- Курка 900 г
- Язик 800 г
- Масло вершкове 100 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Спеції
Із качки і курча видалити кістки не порушуючи шкіру.
Язик відварити і почистити.
М'ясо качки і курчати пропустити через м'ясорубку.
Додати сіль, перець, спеції, розм'якшене вершкове масло.
У курячу шкіру покласти язик, а порожнечі заповнити фаршем.
Курку в качку, у порожнечу фарш.
Зашити отвір.
Смажити у духовці 45 хв при 180 градусах. Поливати утвореним соком.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты новогодних блюд с фото пошаговоПроверенные рецепты с фото. Желе, десерты, напитки и даже супы из малины
Рецепт французского салата тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі