Свинячий шийний карбонад, запечений із овочами
- Карбонад (свинячий шийний) 700 г
- Картопля (у мундирі) 500 г
- Капуста білоголова 300 г
- Перець болгарський
- Сир твердий 200 г
- Приправа (солона)
- Перець чорний (мелений)
- Кріп (сухий)
- Білок яєчний 2 шт.
- Сметана (жирна) 100 г
Свинину нарізати. М'ясо помістити у змащену олією форму. Трохи присипати солоною сумішшю.
Нашаткувати капусту і викласти поверх м'яса. Посипати солоною сумішшю. Картоплю у мундирі почистити і нарізати на кубики. Викласти на капусту.
На картоплю викласти кільця з перцю. Зверху посипати нарізаний на шматочки сир (краще тертий).
Приготувати соус для заливки. Білки збити міксером. Додати 100 г сметани, солону приправу, мелений перець, кріп і знову збити. Форму закрити фольгою і поставити випікати у духовку хвилин на 40-50 при температурі 180-200 градусів.
Мясные салаты рецептыНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Любишь сладости? Помни о фигуре - рецепты выпечки на рождество. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
http://recepti.biz.ua Народная Польская кухня
recepti.biz.ua американская кухня стейк
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter