Свинячий рулет із начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
926 Свинячий рулет із начинкою
Фото - Свинячий рулет із начинкою
інгредієнти:
  • Свинина 1.5 кг
  • Сіль 3 ч.л.
  • Часник 5 зуб.
  • Гриби сухі 0.5 скл.
  • Масло вершкове 120 г
  • Огірок (солоний) 5 шт.
  • Сало (копчене) 100 г
  • Базилік (сушений)

Свинячий рулет з начинкою інгредієнти Свинину вимити, обсушити, розрізати по спіралі у плоский шматок.

Накрити м'ясо харчовою плівкою і відбити молоточком до товщини 0,7 см.

Свинячий рулет з начинкою Сало нарізати дуже тонкими скибочками.

Огірки нарізати тонкими кружечками.

Зробити часникову олію.

Часник очистити і подрібнити.

Перетерти часник із сіллю і 60 г вершкового масла до утворення однорідної маси.

 

фото Свинячий рулет з начинкою Зробити грибне масло.

Сухі гриби подрібнити у кавомолці і перетерти з рештою вершкового масла.

Свинячий рулет з начинкою Зняти зі свинини плівку, посолити, обмазати внутрішню частину свинини грибним маслом.

Викласти зверху огірки, на огірки викласти сало.

Свинячий рулет з начинкою Згорнути в рулет.

Обмазати з усіх боків рулет олією з часником і обсипати базиліком.

Свинячий рулет з начинкою Загорнути у фольгу у 2 шари.

Запікати в духовці 1,5 години при температурі 200 градусів.

Зняти зверху фольгу і дати зарум'янитися близько 15 хвилин. 

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: капуста пелюстка рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.

Салаты в стаканеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салат с морепродуктамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Пасхальные рецепты - рецепт пасхи. Выбирайте меню на Пасху.

Готовим со вкусом - блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter