Свинячий рулет із начинкою
- Свинина 1.5 кг
- Сіль 3 ч.л.
- Часник 5 зуб.
- Гриби сухі 0.5 скл.
- Масло вершкове 120 г
- Огірок (солоний) 5 шт.
- Сало (копчене) 100 г
- Базилік (сушений)
Свинину вимити, обсушити, розрізати по спіралі у плоский шматок.
Накрити м'ясо харчовою плівкою і відбити молоточком до товщини 0,7 см.
Сало нарізати дуже тонкими скибочками.
Огірки нарізати тонкими кружечками.
Зробити часникову олію.
Часник очистити і подрібнити.
Перетерти часник із сіллю і 60 г вершкового масла до утворення однорідної маси.
Зробити грибне масло.
Сухі гриби подрібнити у кавомолці і перетерти з рештою вершкового масла.
Зняти зі свинини плівку, посолити, обмазати внутрішню частину свинини грибним маслом.
Викласти зверху огірки, на огірки викласти сало.
Згорнути в рулет.
Обмазати з усіх боків рулет олією з часником і обсипати базиліком.
Загорнути у фольгу у 2 шари.
Запікати в духовці 1,5 години при температурі 200 градусів.
Зняти зверху фольгу і дати зарум'янитися близько 15 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina: капуста пелюстка рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Салаты в стаканеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салат с морепродуктамиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Пасхальные рецепты - рецепт пасхи. Выбирайте меню на Пасху.
Готовим со вкусом - блины с грибами рецепт с фото. Рецепт блинов с грибами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter