Свинячий окіст з квасолею

ДРУГІ СТРАВИ
1204 Свинячий окіст з квасолею
Фото - Свинячий окіст з квасолею
інгредієнти:
  • Окіст свинячий (рулька) 1.5 кг
  • Квасоля (червона, суха) 300 г
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Часник 5 зуб.
  • Гвоздика 20 шт.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Сіль
  • Перець запашний (горошком)
  • Олія рослинна 2 ст.л.

Свинячий окіст з квасолею Квасолю замочити в холодній воді на ніч.

Свинячий окіст з квасолею Свинячу рульку добре зачистити і помити.

Помістити в каструлю, залити водою так, щоб рулька була повністю закрита.

фото Свинячий окіст з квасолею Поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Шумівкою зняти піну, зменшити вогонь, додати 1 цибулину, 1 морквину, перець горошком, сіль і лаврове листя. Варити під кришкою на невеликому вогні приблизно 2 години (рулька готова, якщо її шкіра легко проколюється і виділяється прозорий сік).

Свинячий окіст з квасолею Зварити квасолю до готовності, відкинути на дуршлак.

Залишені цибулю і моркву крупно нарізати і обсмажити на гарячій олії.

Свинячий окіст з квасолею Зменшити вогонь. Додати квасолю, томатну пасту і 1 склянку бульйону із м'яса.

Тушкувати під кришкою 30 хв.

Свинячий окіст з квасолею Перекласти рульку із каструлі у високу форму для випічки. Дати їй обсохнути кілька хвилин. Потім зробити невеликі надрізи на шкірі і нашпигувати очищеним часником і гвоздикою.

Свинячий окіст з квасолею У форму із рулькою викласти квасолю з овочами, накрити фольгою, поставити в духовку на 40 хв.

Зняти фольгу і залишити в духовці ще на 10 хв, щоб поверхня рульки підрум'янилася.

Подавати на великій святковій тарілці. 

 

 

 

Рецепты диетическиеПравила здорового питания и диетические рецепты

Первые кадры: рецепты первых блюд с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты тортов без выпечкиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт

Медовик торт поваренокТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter