Свинячий окіст з квасолею
- Окіст свинячий (рулька) 1.5 кг
- Квасоля (червона, суха) 300 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Часник 5 зуб.
- Гвоздика 20 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
- Сіль
- Перець запашний (горошком)
- Олія рослинна 2 ст.л.
Квасолю замочити в холодній воді на ніч.
Свинячу рульку добре зачистити і помити.
Помістити в каструлю, залити водою так, щоб рулька була повністю закрита.
Поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Шумівкою зняти піну, зменшити вогонь, додати 1 цибулину, 1 морквину, перець горошком, сіль і лаврове листя. Варити під кришкою на невеликому вогні приблизно 2 години (рулька готова, якщо її шкіра легко проколюється і виділяється прозорий сік).
Зварити квасолю до готовності, відкинути на дуршлак.
Залишені цибулю і моркву крупно нарізати і обсмажити на гарячій олії.
Зменшити вогонь. Додати квасолю, томатну пасту і 1 склянку бульйону із м'яса.
Тушкувати під кришкою 30 хв.
Перекласти рульку із каструлі у високу форму для випічки. Дати їй обсохнути кілька хвилин. Потім зробити невеликі надрізи на шкірі і нашпигувати очищеним часником і гвоздикою.
У форму із рулькою викласти квасолю з овочами, накрити фольгою, поставити в духовку на 40 хв.
Зняти фольгу і залишити в духовці ще на 10 хв, щоб поверхня рульки підрум'янилася.
Подавати на великій святковій тарілці.
Рецепты диетическиеПравила здорового питания и диетические рецепты
Первые кадры: рецепты первых блюд с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты тортов без выпечкиЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Медовик торт поваренокТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter