Свинячі вушка
1159
інгредієнти:
- Вуха 2 шт.
- Фарш 500 г
- Морква 400 г
- Перець болгарський 4 шт.
- Часник
- Сіль
- Спеції
- Желатин
- Харчова плівка
Почистити і помити свинячі вушка.
У фарш додати сіль, спеції; моркву та перець нарізати соломкою.
На свиняче вушко, присипане спеціями і желатином покласти фарш, рівномірно розподіляючи, зверху овочі.
Накрити другим вушком, знову желатин, фарш, овочі.
Щільно згорнути наскільки це можливо, перев'язати ниткою, загорнути у фольгу або плівку і варити в бульйоні до готовності.
Польская выпечка дрожжевая рецепты. Польская выпечка рецепты.
Фруктовый салат рецепт с фото. Рецепт мясного салата фото.
Салат из одуванчиков рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет
ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі