Свинячі відбивні, запечені із грибами

ДРУГІ СТРАВИ
1696 Свинячі відбивні, запечені із грибами
Фото - Свинячі відбивні, запечені із грибами
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 6 шт.
  • Гриби (печериці) 400 г
  • Часник 4 зуб.
  • Сир твердий 200 г
  • Перець чорний
  • Сіль
  • Орегано
  • Спеції (італійські трави)
  • Масло вершкове 50 г
  • Сметанa
  • Майонез
  • Вино біле сухе

Свинячі відбивні, запечені з грибами інгредієнти Свинину нарізати великими шматками і добре відбити. На деко викласти вершкове масло, вилити вино, половину порції цибулі (порізаної кільцями), а зверху покласти свинину, попередньо посоливши і поперчивши.

Свинячі відбивні, запечені з грибами Обсмажити гриби.

фото Свинячі відбивні, запечені з грибами Посипати свинину спеціями і накрити кільцями цибулі.

Свинячі відбивні, запечені з грибами Свінінa Потім обсмаженими грибами, подрібненим часником.

Свинячі відбивні, запечені з грибами Цибуля ріпчаста Сметану і майонез змішати у рівних частках і нанести зверху м'яса.

Свинячі відбивні, запечені з грибами Гриби Засипати м'ясо натертим на дрібній тертці сиром і запікати у духовій шафі при температурі 190 градусів до готовності.

Свинячі відбивні, запечені з грибами Часник

Рецепты постных первых блюд recepti.biz.ua

Мультиварка Philips: рецепты диетические. Как подобрать правильно диету.

Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты тортов без выпечки. Готовим со вкусом.

Холодные закуски для банкета - холодные закуски в лаваше.

Как вкусно приготовить мясо - рецепты мясных закусок с фото. Рецепты с фото.

Как приготовить летний салат: салат черепаха рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter