Свинячі відбивні, запечені із грибами
- Свинина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Гриби (печериці) 400 г
- Часник 4 зуб.
- Сир твердий 200 г
- Перець чорний
- Сіль
- Орегано
- Спеції (італійські трави)
- Масло вершкове 50 г
- Сметанa
- Майонез
- Вино біле сухе
Свинину нарізати великими шматками і добре відбити. На деко викласти вершкове масло, вилити вино, половину порції цибулі (порізаної кільцями), а зверху покласти свинину, попередньо посоливши і поперчивши.
Обсмажити гриби.
Посипати свинину спеціями і накрити кільцями цибулі.
Потім обсмаженими грибами, подрібненим часником.
Сметану і майонез змішати у рівних частках і нанести зверху м'яса.
Засипати м'ясо натертим на дрібній тертці сиром і запікати у духовій шафі при температурі 190 градусів до готовності.
Рецепты постных первых блюд recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: рецепты диетические. Как подобрать правильно диету.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - рецепты тортов без выпечки. Готовим со вкусом.
Холодные закуски для банкета - холодные закуски в лаваше.
Как вкусно приготовить мясо - рецепты мясных закусок с фото. Рецепты с фото.
Как приготовить летний салат: салат черепаха рецепт с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter