Свинячі відбивні в ароматній сирній скоринці
683
інгредієнти:
- Свинина 800 г
- Сир пармезан
- Яйце куряче 3 шт.
- Кетчуп 3 ст.л.
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Зелень кропу 1 пуч.
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Свинину порізати на порційні шматки, відбити молоточком.
Приготувати кляр: яйця збити із сіллю, перцем, кетчупом до однорідної маси. Додати дрібно нарізані петрушку і кріп і натертий на дрібній тертці пармезан, перемішати. Всипати 4 ст. л. борошна і вимішати до однорідності.
Відбивну умочити спочатку у борошно, потім у кляр і обсмажити із двох боків на добре розігрітій оливковій олії.
Подавати із відвареним рисом «Басматі».
Салаты с яблоками рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - торты без выпечки. Купить кондитерку.
Рецепты Приготовления - салат с морепродуктами рецепт.
Как приготовить вкусный шашлык: новогодние праздничные блюда.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі