Свинячі відбивні "Святкові"
- Свинина 700 г
- Гірчиця 3 ч.л.
- Мед 1.5 ст.л.
- Помідор 2 шт.
- Сир 300 г
- Майонез 150 г
- Сіль
М'ясо для відбивних нарізати порційно і добре відбити.
Маринад: 1,5 столові ложки меду змішати з 3 чайними ложками гірчиці.
Розкласти м'ясо, посолити або посипати спеціальними спеціями і намазати ретельно маринадом.
Щоб промаринувався у м'яса і низ, скласти стопкою і залишити на пару годин, можна залишити і на ніч.
Потім м'ясо необхідно злегка обсмажити з двох сторін.
Викласти на деко, змастити трохи майонезом.
Покласти на кожен шматочок часточку помідора і зверху посипати тертим сиром.
Якщо помідори не дуже соковиті, то треба додати трохи води, грам 50-100. І поставити в духовку.
Рецепт салат охотничийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты пирогов и пирожков с фото - слоеный пирог с фруктами. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Торт В Мультиварке Рецепты - торт медовый с черносливом рецепт. Торт с черносливом.
Аюрведические добавки из Индии - диетолог светлана фус сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter